الكمبيوتر الكفي

الكمبيوتر الكفي (http://www.ce4arab.com/vb7/index.php)
-   قسم ترقيات أجهزة Samsung بنظام Google Android (http://www.ce4arab.com/vb7/forumdisplay.php?f=113)
-   -   للنوت3 : روم aurora بتطبيقات [ Nougat ] (بورت النوت7)- Aurora N7 v3.3 للمطورين العرب (إيهاب - حمزة) (http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=633172)

thepunisher70 05-12-2016 01:19 PM

[QUOTE=نسيناك;5104330]وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

صحيح اخي الغالي تصبح المجلة صيني في هذا الروم ولابد من تعديل بعض الملفات وسوف اقوم بالتجربة مساءا ان شاء الله لانني لست على الروم .. تقبل خالص الود ..[/QUOTE]
اتمني انك نظرت في موضوع نورما الجديد اخي الغالي
تقبل تحياتي

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

aswe77 05-12-2016 01:47 PM

[QUOTE=emasry266;5104295]اولا سبق وان شرحت بانة لا توجد اى مشكلة بالرسائل وارسلت لابو رائد فى فيديو رسالتين ليتاكد من ذلك بنفسة وقام بنفس الموضوع اكثر من صديق بارسال الرسائل فهذه المشكلة غير موجوده
اما بخصوص روم nx او ما جما فالفريق فريق قوى جدا ولكن فى راى المتواضع ان اساس البناء للروم الصينى ارورا افضل بمراحل لان الفريق بنى الروم على ان يظل خفيف وسريع عكس معظم الرومات اللى بعد فترة بتثقل ولذلك فانا ابنى الاصلاحات على ارورا لان بناء الروم فى الاساس افضل بكثير من اى روم اخر
بخصوص المعرض لا يوجد به اى مشاكل ولا بالقلم ولا من غير القلم ولا يوجد صور بيضاء او سوداء اى شىء غير ذلك فهو من طريقة التفليش لديكم

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[/QUOTE]
اول حاجة تحية للمصريين اللي مشرفنا :D
و ان شاء الله مع اول اجازة دراسية هحاول اشارك معاك في بناء روماتك لو تسمح يعني
تاني حاجة، عندي مشكلة صغيرة في ال blue filter و هو انها بتشتغل لوحدها من غير مادوس علي ال toggle بتاعها
اتمني لو تلاقيلها حل، و شكرا جدا علي تعبك :D

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk

hemaoo7 05-12-2016 02:45 PM

القلم يعمل فى كل شى ما عادا عند الاشارة بة الى صورة بالمعرض يعطى اغلاق بالقوةعلما انى فلشت الروم مرتين نرجو الافادةاخ ايهاااب .....

نسيناك 05-12-2016 03:24 PM

[QUOTE=thepunisher70;5104338]اتمني انك نظرت في موضوع نورما الجديد اخي الغالي
تقبل تحياتي

Sent from my SM-N930F using Tapatalk[/QUOTE]

من عيوني مطورنا الغالي انت تأمر ... مع خالص الود والتقدير ..

masr100100 05-12-2016 03:59 PM

لم اجد اختيار الفور جى فى الشبكات كيفية اظهارها

الدفار 05-12-2016 04:21 PM

1 مرفق
اخي يوجد مشكلة في الرسائل ولم نقل هذا الكلام لمجرد المشاركة
ويوجد مشكلة في استخدام القلم في الاستوديو

الدفار 05-12-2016 04:30 PM

نشكر جهودكم ولكن نحن في عداد المختبرين للروم..وذكرت مشكلتين اعلاه
[QUOTE=emasry266;5104295]اولا سبق وان شرحت بانة لا توجد اى مشكلة بالرسائل وارسلت لابو رائد فى فيديو رسالتين ليتاكد من ذلك بنفسة وقام بنفس الموضوع اكثر من صديق بارسال الرسائل فهذه المشكلة غير موجوده
اما بخصوص روم nx او ما جما فالفريق فريق قوى جدا ولكن فى راى المتواضع ان اساس البناء للروم الصينى ارورا افضل بمراحل لان الفريق بنى الروم على ان يظل خفيف وسريع عكس معظم الرومات اللى بعد فترة بتثقل ولذلك فانا ابنى الاصلاحات على ارورا لان بناء الروم فى الاساس افضل بكثير من اى روم اخر
بخصوص المعرض لا يوجد به اى مشاكل ولا بالقلم ولا من غير القلم ولا يوجد صور بيضاء او سوداء اى شىء غير ذلك فهو من طريقة التفليش لديكم

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[/QUOTE]

ma7moud2023 05-12-2016 04:35 PM

[QUOTE=الدفار;5104385]اخي يوجد مشكلة في الرسائل ولم نقل هذا الكلام لمجرد المشاركة
ويوجد مشكلة في استخدام القلم في الاستوديو[/QUOTE]

الرسايل شغاله معايا كويس

b.alraawi.001 05-12-2016 05:24 PM

[QUOTE=نسيناك;5104330]وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

صحيح اخي الغالي تصبح المجلة صيني في هذا الروم ولابد من تعديل بعض الملفات وسوف اقوم بالتجربة مساءا ان شاء الله لانني لست على الروم .. تقبل خالص الود ..[/QUOTE]

اخوانى الكرام..هناك حل لمشكلة المجلة بالصيني..وهو عن طريق الاروما في روم فرونسيس الاصدار الرابع او اي اصدار حديث..وفي الاروما اختار update only..ولبس تركيب الروم وانما التحديث..وفقط اختار XXV من قائمة csc ومن البرامج اختار المجلة.. وهذا الحل انا مجربة على كل اصدارت ارورا للاخوه ايهاب وحمزة... وانحلت المشكلة تماما.....[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 06:24 PM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 06:15 PM --------- [/SIZE]

[/COLOR][QUOTE=emasry266;5104295]اولا سبق وان شرحت بانة لا توجد اى مشكلة بالرسائل وارسلت لابو رائد فى فيديو رسالتين ليتاكد من ذلك بنفسة وقام بنفس الموضوع اكثر من صديق بارسال الرسائل فهذه المشكلة غير موجوده
اما بخصوص روم nx او ما جما فالفريق فريق قوى جدا ولكن فى راى المتواضع ان اساس البناء للروم الصينى ارورا افضل بمراحل لان الفريق بنى الروم على ان يظل خفيف وسريع عكس معظم الرومات اللى بعد فترة بتثقل ولذلك فانا ابنى الاصلاحات على ارورا لان بناء الروم فى الاساس افضل بكثير من اى روم اخر
بخصوص المعرض لا يوجد به اى مشاكل ولا بالقلم ولا من غير القلم ولا يوجد صور بيضاء او سوداء اى شىء غير ذلك فهو من طريقة التفليش لديكم

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[/QUOTE]


اخ ايهاب. اولا جزاك الله خير على هذا الروم الاكثر من رائع..وانا من الاصدار 3 الى الان استعمل الروم استعمال يومي..ثبات وسلاسة وبطارية وجمالية وغيرها من المميزات التى لم اجدها في روم اخر.....

ولكن واجهت مشكلتين في الاصدار الاخير 3.3....اولا ال smartview يعطيني اغلاق للاستديو عند محاولة استعراض الصور على ال tv...والمشكلة الثانية ان power saving من القائمة المنسدلة لا يعمل عند الضغط عليه كما في الاصدارات السابقة...ومشكلة ال blue light في القائمة المنسدلة لا تعمل من اول ضغطة وانما من المرة الثانية....

اتمنى عليك مراجعة المشاكل فوق..فلو عملت معاك جيدا فان المشكلة من تركيب الروم ..اما اذا كانت هناك مشكلة ..فارجوا منك طريقة حلها.....

الدفار 05-12-2016 06:27 PM

[QUOTE=ma7moud2023;5104389]الرسايل شغاله معايا كويس[/QUOTE]

اوجه كلامي لإخواننا المطورين..
قد تكون المشكلة في بعض الجوالات أو الاعدادات
علما أن جوالي من ضمن الجوالات التي يصلح لها هذا الروم وعملت جميع الويبات . وليس هذا اول روم اتعامل معه
الرسائل أحيانا تظهر رسالة إيقاف الهاتف
علما ان المشكلة في بعض الأرقام.. مثل محاولة ارسال 8888 إلى الرقم900
الاستوديو تظهر رسالة ايقاف الاستوديو. تتوقعون ايش المشكلة.؟
أحيانا الكيبورد تظهر رسالة...
...............

ahmed ehab ahmed 05-12-2016 09:37 PM

[QUOTE=emasry266;5104091]بصراحة انا تعبت معاكم اركب كيبورد نوجا تقولوا عايزين كيبورد نوت7 عشان التوقعات والكليبورد اركب نوت7 كيبورد نرجع نقول عايزين النوجا
عشان تركب كيبورد نوجا اللى فى الاصدار 3.2 لازم تستبدل كمان غير مسح الكيبورد نوت 7 انك تستبدل floating _featur

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[/QUOTE]

اخي المطور ايهاب ممكن مود اضافة كيبورد نوجا للروم

الدفار 05-12-2016 10:09 PM

صراحة الروم رائع
لكن حظي معه مش ولابد
سأعود إلى روم فرونسيس حتى تنحل المشاكل خصوصا الرسائل

الشفره 05-12-2016 11:40 PM

لماذا لم يطرح الى الان اصلاح السطوع التلقلئى للروم

ma7moud2023 06-12-2016 02:27 AM

والله انا شغال على الروم ومفيش ولا مشكله من دى قابلتنى

masr100100 06-12-2016 07:36 AM

لم اجد اختيار الفور جى فى الشبكات كيفية اظهارها

aboraide alhareeze 06-12-2016 07:39 AM

[QUOTE=masr100100;5104562]لم اجد اختيار الفور جى فى الشبكات كيفية اظهارها[/QUOTE]
الخيار الاول التلقائي يقوم بتشغيل وضعية الشبكه الى انت عليها 4G او 3G

[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/6579781c01444c6087e32bfc401fb649.jpg[/IMG]

masr100100 06-12-2016 08:21 AM

لقد دخلت على الاعدادات فلم اجد سوى 3جى / 2جى
3جى
2جى
اما اختيار 4g/3g/2g اتصال تلقائى لم اجده[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 08:21 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 08:18 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR]اخى الغالى ابو رائد الشكر كل الشكر لك على تعبك وحرصك المتواصل على ايجاد حلول لكل الاعضاء رحمك الله ورزقك السعاده فى الدنيا والاخرة

aboraide alhareeze 06-12-2016 08:56 AM

[QUOTE=masr100100;5104572]لقد دخلت على الاعدادات فلم اجد سوى 3جى / 2جى
3جى
2جى
اما اختيار 4g/3g/2g اتصال تلقائى لم اجده[/QUOTE]

انا على الاصدار الاخير v3.3 واول خيار هو /2G/3G/4G/ كما في الصورة التي نشرتها لك في المشاركه السابقة

عدم ظهورها قد يكون بسبب الشبكه التى لديك لا تدعم 4G

masr100100 06-12-2016 09:07 AM

انها تدعم الفور جى ولكن هل من اللمكن عند تثبيت الروم من جديد ان تظهر

emasry266 06-12-2016 09:37 AM

[QUOTE=b.alraawi.001;5104402]اخوانى الكرام..هناك حل لمشكلة المجلة بالصيني..وهو عن طريق الاروما في روم فرونسيس الاصدار الرابع او اي اصدار حديث..وفي الاروما اختار update only..ولبس تركيب الروم وانما التحديث..وفقط اختار XXV من قائمة csc ومن البرامج اختار المجلة.. وهذا الحل انا مجربة على كل اصدارت ارورا للاخوه ايهاب وحمزة... وانحلت المشكلة تماما.....[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 06:24 PM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 06:15 PM --------- [/SIZE]

[/COLOR]


اخ ايهاب. اولا جزاك الله خير على هذا الروم الاكثر من رائع..وانا من الاصدار 3 الى الان استعمل الروم استعمال يومي..ثبات وسلاسة وبطارية وجمالية وغيرها من المميزات التى لم اجدها في روم اخر.....

ولكن واجهت مشكلتين في الاصدار الاخير 3.3....اولا ال smartview يعطيني اغلاق للاستديو عند محاولة استعراض الصور على ال tv...والمشكلة الثانية ان power saving من القائمة المنسدلة لا يعمل عند الضغط عليه كما في الاصدارات السابقة...ومشكلة ال blue light في القائمة المنسدلة لا تعمل من اول ضغطة وانما من المرة الثانية....

اتمنى عليك مراجعة المشاكل فوق..فلو عملت معاك جيدا فان المشكلة من تركيب الروم ..اما اذا كانت هناك مشكلة ..فارجوا منك طريقة حلها.....[/QUOTE]
هل قمت بتغير الكيبورد

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 11:32 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 11:27 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR][QUOTE=aswe77;5104347]اول حاجة تحية للمصريين اللي مشرفنا :D
و ان شاء الله مع اول اجازة دراسية هحاول اشارك معاك في بناء روماتك لو تسمح يعني
تاني حاجة، عندي مشكلة صغيرة في ال blue filter و هو انها بتشتغل لوحدها من غير مادوس علي ال toggle بتاعها
اتمني لو تلاقيلها حل، و شكرا جدا علي تعبك :D

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[/QUOTE]
تنورنا وتزيدنا شرف

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 11:33 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 11:32 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR][QUOTE=hemaoo7;5104360]القلم يعمل فى كل شى ما عادا عند الاشارة بة الى صورة بالمعرض يعطى اغلاق بالقوةعلما انى فلشت الروم مرتين نرجو الافادةاخ ايهاااب .....[/QUOTE]
بالفعل هناك من اشتكى نفس الشكوى والحل ركب جاليرى اخر اقدم او ركب جاليرى لينوفوا فهو يدعم كل شىء

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 11:36 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 11:33 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR][url]https://mega.nz/#!b9JGybDA!Vv2F545ikVHSmHx8GRRbEFdk8T46PGSMej1xxZwDnSY[/url]

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 11:37 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 11:36 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR]جاليرى لينوفو

Sent from my SM-N9300 using Tapatalk

aboraide alhareeze 06-12-2016 09:53 AM

[U] [COLOR=#ff0080][B] اصدار جديد لكيرنل DarkLord للمطور داركيرا[/B][/COLOR] [/U]
DarkLord-Note 7

[url]https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=133971[/url]

yassein2 06-12-2016 09:57 AM

[QUOTE=aboraide alhareeze;5104592][U] [COLOR=#ff0080][B] اصدار جديد لكيرنل DarkLord للمطور داركيرا[/B][/COLOR] [/U]
DarkLord-Note

[url]https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=133971[/url][/QUOTE]
ي سلام عليك عملاق والله ربنا يبارك فيك ي الغالي هل داركيرا سوف يعود مره اخره

أرسلت من SM-N930F بإستخدام تاباتلك

zajel1 06-12-2016 10:04 AM

[COLOR="Red"][SIZE="4"][B]عندي نوت3 3g

اصدار النطاق الأساسي N900XXUEBPB2

هل ينفع لها هذا الروم وهل يوجد رومات أخرى متوافقة مع جهازي هذا[/B][/SIZE][/COLOR]

b.alraawi.001 06-12-2016 10:25 AM

[QUOTE=emasry266;5104585]هل قمت بتغير الكيبورد

نعم اخي..قمت بتغيير الكيبور الى كيبورد نوجا..ويعمل الكيبور جيدا من غير مشاكل...هل تقصد ان المشاكل فوق بسبب الكيبورد النوجا...ارجوا التوضيح..

aboraide alhareeze 06-12-2016 10:26 AM

[QUOTE=aboraide alhareeze;5104592][U] [COLOR=#ff0080][B] اصدار جديد لكيرنل DarkLord للمطور داركيرا[/B][/COLOR] [/U]
DarkLord-Note 7

[url]https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=133971[/url][/QUOTE]
لم يقلع معي الهاتف بهذا الكيرنل ارجو التريث حتى اصلاح هذا المشكل


جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الساعة الآن 07:50 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.