الكمبيوتر الكفي

الكمبيوتر الكفي (http://www.ce4arab.com/vb7/index.php)
-   قسم ترقيات أجهزة Huawei بنظام Google Android (http://www.ce4arab.com/vb7/forumdisplay.php?f=187)
-   -   # ميت 8 التحديثات الرسمية والتجريبية لهواوي MATE 8 L29 & L10 (متجدد بإذن الله) # (http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=629001)

ahmedtoti101 29-08-2017 12:05 AM

[FONT="Times New Roman"][COLOR="Blue"][SIZE="4"][B]NXT-L29C432B581
اصدار اندرويد 7.0[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

BIL Bek 29-08-2017 12:11 AM

إنه أخر إصدار لك لأنك على C432 أوروبي وانا إصداري C636 أسيا

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

ahmedtoti101 29-08-2017 12:16 AM

[FONT="Times New Roman"][COLOR="Blue"][SIZE="4"][B]شكرا لك اخي الفاضل على حسن لاهتمام لدي بعض لاسئلة ونا شاكر لك بما انني جديد في هواوي هل بصمة تقفل الهاتف وتفتحه ام فقط تفتحه عندما يكون مغلق لانه عندي فقط يتم فتح وعندما اضغط على بصمة لايقفل الهاتف ظروري اظغض الزر
وسؤال تاني اي نسخة افضل وهل لو احببت اغير لنسخة صينية تحصل مشاكل ام لا[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

BIL Bek 29-08-2017 12:29 AM

عادي أخي الفاضل نحن هنا لإعانة بعضنا البعض. بالنسبة للبصمة تستعملها للفتح فقط أو لفتح تطبيقاتك الخاصة كالفيس و الواتس .... .
أنا شخصيا لا أحب الاصدار الصيني من الافضل انك تخليه على هذا الاصدار أو إهمال روت للجهاز و غير كيف تحب..

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 10:29 PM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 10:28 PM --------- [/SIZE]

[/COLOR]لا مشاكل إذا غيرت لكن إتبع طريقة سليمة قبل.

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

ahmedtoti101 29-08-2017 12:35 AM

[FONT="Times New Roman"][COLOR="Blue"][SIZE="4"][B]شكرااااااا لك على النصيحة بصراحة ليست معي اي مشاكل بلاصدار[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

BIL Bek 29-08-2017 12:38 AM

لا شكر على واجب. مرحبا بك

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Nari 10-09-2017 12:10 AM

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]الروابط بحاجة لتحديث وشكرا[/SIZE][/FONT]

أبو حمزه 28-09-2017 12:57 AM

[QUOTE=Nari;5165284][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]الروابط بحاجة لتحديث وشكرا[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

الروابط انتهت صلاحيتها من المصدر يمكنك الدخول الى هذا الموقع الروسي به بعض الرومات ويمكنك تغيير البحث الى اي اصدار اخر
[URL="http://hwmt.ru/hwmtsite/firmware-database/?firmware_model=NXT-L29C185&firmware_page=0"]http://hwmt.ru/hwmtsite/firmware-database/?firmware_model=NXT-L29C185&firmware_page=0[/URL].

redaaa 12-02-2018 09:22 PM

السلام عليكم هل احد لديه رابط للنسخه l29c185b180 او l29c185b190

أبو حمزه 13-02-2018 06:56 AM

[QUOTE=redaaa;5188917]السلام عليكم هل احد لديه رابط للنسخه l29c185b180 او l29c185b190[/QUOTE]

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
تفضل NXT-L29C185B190
الحجم : 1.51 GB
التحميل
[URL="http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=91330&version=356642&siteCode=eten"]L29C185B190[/URL]

aflaton 16-02-2018 02:16 AM

السلام عليكم

ارجوا المساعدة بموضوعي هذا

[URL="http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?p=5189400#post5189400"]اضغــــط هنــــــا[/URL]

wkodary 21-10-2018 07:19 PM

كيف اقوم باضافة حزمة جوجل بعد تعديله للنسخة الصيتية

أبو حمزه 22-10-2018 12:10 AM

[QUOTE=wkodary;5217105]كيف اقوم باضافة حزمة جوجل بعد تعديله للنسخة الصيتية[/QUOTE]

حمل الملف بالاسفل ثم ادخل على ريكفري twrp ثم install وفلش الملف عاادي
[URL="https://mega.nz/#!jJQRGLbQ!ZcTWvWPmxf0UovaQ3gp5fzObJrm25VPGO6IKnh-l10g"]https://mega.nz/#!jJQRGLbQ!ZcTWvWPmxf0UovaQ3gp5fzObJrm25VPGO6IKnh-l10g[/URL]

wkodary 22-10-2018 08:27 PM

طلبت من احد المحلات تغيير الحهاز للنسخة الصيني ولكن الاصدار غريب. هل من اهل الخبرة من الاخوان تفيدوني في افضل الحلول
model NXT-AL10
BULILD NUMBER SYSTEM 8.0.0.046)0F0M

أبو حمزه 23-10-2018 01:31 AM

[QUOTE=wkodary;5217209]طلبت من احد المحلات تغيير الحهاز للنسخة الصيني ولكن الاصدار غريب. هل من اهل الخبرة من الاخوان تفيدوني في افضل الحلول
model NXT-AL10
BULILD NUMBER SYSTEM 8.0.0.046)0F0M[/QUOTE]

ادخل كدا على eRecovery واعمل ريستور شوف الاصدار اللي هيعمل له ريستور كام رقمه وما تكمل بس عايز اعرف هيكون كام الاصدار.

wkodary 23-10-2018 07:36 AM

[QUOTE=أبو حمزه;5217228]ادخل كدا على eRecovery واعمل ريستور شوف الاصدار اللي هيعمل له ريستور كام رقمه وما تكمل بس عايز اعرف هيكون كام الاصدار.[/QUOTE]

ممكن اخي ابو حمزة التاكيد على الطريقة. انا بعرف اني اغلق الجهاز واضغط الباور مع رفع الصوت صحيح كده ادخل على الريكفري. صحيح بس كنت اوذكر ان الريكفري بعمل منه اعادة ضبط المصنع وحذف الكاش. هل صحيح... جزاك الله خيرا

أبو حمزه 23-10-2018 07:58 AM

[QUOTE=wkodary;5217241]ممكن اخي ابو حمزة التاكيد على الطريقة. انا بعرف اني اغلق الجهاز واضغط الباور مع رفع الصوت صحيح كده ادخل على الريكفري. صحيح بس كنت اوذكر ان الريكفري بعمل منه اعادة ضبط المصنع وحذف الكاش. هل صحيح... جزاك الله خيرا[/QUOTE]

لا دا الريكفري انت وصل الجهاز بوصلة ال usb واغلق الجهاز وبعدين زر الباور مع زر رفع الصوت بس تكون موصل الجهاز بالكمبيوتر وبعدين يجيلك اختيار eRecovery مكتوب restore اضغط عليها وتكون موصل الجهاز من قبل بالوايفاي لازم طبعا يكون في نت وبعد كدا اعمل restore هيجيلك الاصدار اللي هيرجعله متعملش حاجه بس عايز اعرف الاصدار اللي هيعمله restore رقمه كام وبعد كدا اخرج منه عادي

أبو حمزه 23-10-2018 08:01 AM

1 مرفق
زي كدا مكتوب download last version and recovery
[ATTACH]73751[/ATTACH]

wkodary 23-10-2018 08:27 PM

[QUOTE=أبو حمزه;5217242]لا دا الريكفري انت وصل الجهاز بوصلة ال usb واغلق الجهاز وبعدين زر الباور مع زر رفع الصوت بس تكون موصل الجهاز بالكمبيوتر وبعدين يجيلك اختيار eRecovery مكتوب restore اضغط عليها وتكون موصل الجهاز من قبل بالوايفاي لازم طبعا يكون في نت وبعد كدا اعمل restore هيجيلك الاصدار اللي هيرجعله متعملش حاجه بس عايز اعرف الاصدار اللي هيعمله restore رقمه كام وبعد كدا اخرج منه عادي[/QUOTE]


getting package info failed

أبو حمزه 24-10-2018 02:22 AM

[QUOTE=wkodary;5217306]getting package info failed[/QUOTE]

هو الجوال دا كان اصداره الاول L29C185 صح؟ ام ماذا
انت الان الاصدار الجديد دا بيشغل الشريحتين ولا شغال شريحه واحده والثانيه ما تشتغل.
انت بالطبع فاتح البوتلودر ولديك الكود يعني الكود شغال؟

wkodary 24-10-2018 08:00 AM

[QUOTE=أبو حمزه;5217328]هو الجوال دا كان اصداره الاول L29C185 صح؟ ام ماذا
انت الان الاصدار الجديد دا بيشغل الشريحتين ولا شغال شريحه واحده والثانيه ما تشتغل.
انت بالطبع فاتح البوتلودر ولديك الكود يعني الكود شغال؟[/QUOTE]

اخي ابو حمزة. بالفعل كان نفس الاصدار اللي ذكرته الشرق الاوسط. والاخ اللي عمله قالي انه فتح البوت لودر. للعلم هو حاليا فعلا شريخة واحدة فقط اللي شغالة ولكن من يومين بعد كتابتي لرقم الاصدار لما تكلمت مع الشخص اللي قام بتحويل الجهاز اعتراضا مني على رقم النسخة قام بتعديل الجهاز واصبحت النسخة رقم NXT-AL10 8.0.0.829(c00)
ولكن شريحة واحدة فقط اللي تعمل حاليا[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 08:00 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 07:51 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR]وكلمته امس مرة تانبة لشرح المشكلة الجديدة. كان نفسي اتاكد ها عملها بشكل صحيح لان كلامه غير مريح لما لجات اليه خوفا مني لعمل شئ يخرب الجهاز كل ما كنت اشرح حاجة قراتها يقولي لا. يعني وضحت انه لازم فتح البوت لودر قالي مش ضروري بعدها قلت لازم ترجع للمارشيملو علشان تعدل النسخة للصين حسب ما شفت يقولي لا مش ضروري وبالنهاية جابلي رقم اصدار عجيب بعدها اعطيته الرقم اللي انا عليه حاليا عمله عادي ولكن شريحة واحدة شغالة. نسيت اوضحلك اخي ابو حمزة انا قمت بتوصيل الجهاز وربطه على برنامج HISUITE ولما عملت UPDATE كان في اوبشن غير لما اوصل جهازي التاني اللي على الشرق الاوسط اني ارجع للاصدار اللي قبله لما دخلت عليه لقيته انه يرجعني للنوجا بس مش متذكر الرقم اللي اتكتب. حاليا انا عايز اخد منه رقم البوتلودر وبعدها اتاكد ده نسخة صح وطريقة تشغيل الشريحة الثانية. الف شكر لتعبك معايا ابو حمزة

أبو حمزه 24-10-2018 08:24 AM

[QUOTE=wkodary;5217334]اخي ابو حمزة. بالفعل كان نفس الاصدار اللي ذكرته الشرق الاوسط. والاخ اللي عمله قالي انه فتح البوت لودر. للعلم هو حاليا فعلا شريخة واحدة فقط اللي شغالة ولكن من يومين بعد كتابتي لرقم الاصدار لما تكلمت مع الشخص اللي قام بتحويل الجهاز اعتراضا مني على رقم النسخة قام بتعديل الجهاز واصبحت النسخة رقم NXT-AL10 8.0.0.829(c00)
ولكن شريحة واحدة فقط اللي تعمل حاليا[COLOR="Silver"]

[SIZE=2]الدمج الآلي للمشاركات المتعاقبة التي لم يكن بينها 24 ساعه --------- هذه المشاركة اضيفت في 08:00 AM ----------- المشاركة السابقة اضيفت في 07:51 AM --------- [/SIZE]

[/COLOR]وكلمته امس مرة تانبة لشرح المشكلة الجديدة. كان نفسي اتاكد ها عملها بشكل صحيح لان كلامه غير مريح لما لجات اليه خوفا مني لعمل شئ يخرب الجهاز كل ما كنت اشرح حاجة قراتها يقولي لا. يعني وضحت انه لازم فتح البوت لودر قالي مش ضروري بعدها قلت لازم ترجع للمارشيملو علشان تعدل النسخة للصين حسب ما شفت يقولي لا مش ضروري وبالنهاية جابلي رقم اصدار عجيب بعدها اعطيته الرقم اللي انا عليه حاليا عمله عادي ولكن شريحة واحدة شغالة. نسيت اوضحلك اخي ابو حمزة انا قمت بتوصيل الجهاز وربطه على برنامج HISUITE ولما عملت UPDATE كان في اوبشن غير لما اوصل جهازي التاني اللي على الشرق الاوسط اني ارجع للاصدار اللي قبله لما دخلت عليه لقيته انه يرجعني للنوجا بس مش متذكر الرقم اللي اتكتب. حاليا انا عايز اخد منه رقم البوتلودر وبعدها اتاكد ده نسخة صح وطريقة تشغيل الشريحة الثانية. الف شكر لتعبك معايا ابو حمزة[/QUOTE]

اولا لابد من فتح البوتلودر في حالة تغير الاصدار.
ممكن ما ترجعش للمارشيملو للتحويل من النوجا عاادي ينفع.
خد منه رقم البوتلودر من حقك انت المفروض دافع تمنه بس هو فتحه ازاي من مواقع مدفوعه اكيد على كل حال انت روحله وقوله انك عايز تحول الجهاز للنسخه الصيني DL00 لانها الوحيده اللي بتشغل الشريحتين.
هو انت دفعت كام لاصلاحه سؤال خارج الموضوع للعلم فقط لان فتح البوتلودر بيكلف تقريبا 5 او 6 دولار.
انت بس قوله على تحويله للنسخه الصيني DL00 ولو محتاج ملف oeminfo الخاص ب DL00 قولي وانا ابعتلك الملف بس شوف هيقولك ايه

wkodary 24-10-2018 10:45 AM

[QUOTE=أبو حمزه;5217336]اولا لابد من فتح البوتلودر في حالة تغير الاصدار.
ممكن ما ترجعش للمارشيملو للتحويل من النوجا عاادي ينفع.
خد منه رقم البوتلودر من حقك انت المفروض دافع تمنه بس هو فتحه ازاي من مواقع مدفوعه اكيد على كل حال انت روحله وقوله انك عايز تحول الجهاز للنسخه الصيني DL00 لانها الوحيده اللي بتشغل الشريحتين.
هو انت دفعت كام لاصلاحه سؤال خارج الموضوع للعلم فقط لان فتح البوتلودر بيكلف تقريبا 5 او 6 دولار.
انت بس قوله على تحويله للنسخه الصيني DL00 ولو محتاج ملف oeminfo الخاص ب DL00 قولي وانا ابعتلك الملف بس شوف هيقولك ايه[/QUOTE]

تسلم يارب اخي الحبيب . بالفعل هو قالي انه فتحه ب 6 دولار وطلبته منه وهيرسلي الرقم هو اخد مني 100 ريال كله مع بعض هنا في الدمام. بس سؤال النسخة اللي عندي على موقع الفيس بوك الخاص بميت 8 الخاص بمصر في اعضاء هناك منزلين نفس النسخة وشغالة معاهم شريحيتن عادي . غريبة ان DL00 بس هي اللي حضرتك بتقول تشغل شريحيتين لان اعضاء هناك شغال معاهم وباين في الصور الابراج شغالة

أبو حمزه 24-10-2018 11:43 AM

[QUOTE=wkodary;5217341]تسلم يارب اخي الحبيب . بالفعل هو قالي انه فتحه ب 6 دولار وطلبته منه وهيرسلي الرقم هو اخد مني 100 ريال كله مع بعض هنا في الدمام. بس سؤال النسخة اللي عندي على موقع الفيس بوك الخاص بميت 8 الخاص بمصر في اعضاء هناك منزلين نفس النسخة وشغالة معاهم شريحيتن عادي . غريبة ان DL00 بس هي اللي حضرتك بتقول تشغل شريحيتين لان اعضاء هناك شغال معاهم وباين في الصور الابراج شغالة[/QUOTE]

ممكن لو فلشت ملف cust لاصدار تاني يعني ممكن تحول للصيني AL10 وتفلش ملف cust الخاص باي اصدار دولي وبيشتغل عادي لكن دي بتعمل مشكله في الريكفري twrp علشان كدا احنا دايما نحول ل DL00 بتغير ملف oeminfo وهو افضل اصدار وبيشغل الشريحتين وتحديثات بتجيله علطول ومش بيبقا فيه اي مشاكل.

انا اول مره اشوف الاصدار اللي عندك دا
BULILD NUMBER SYSTEM 8.0.0.046)0F0M عمري ما شفته حتى بحثت عنه محصلتش اي معلومات عنه صراحه ممكن تبعتلي اللينك بتاع الفيس دا اللي بتقول عليه.
انا لما حولت الى الاصدار الصيني al10 ومشتغلتش الشريحتين وبعد كدا فلشت ملف oeminfo الخاص ب DL00 عن طريق الريكفري twrp وبعد كدا دخلت على التحديث وحدث علطول ومعايا من وقتها على كدا بالنسبه للاصدار الصيني اللي هو AL10 وانه مشغل شريحتين فاظن انهم مفلشين ملف cust لاي بلد تاني مثل 432 او 636 او 185 ممكن عادي

wkodary 24-10-2018 02:29 PM

[url]https://www.facebook.com/groups/1653301541619595/[/url]


جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الساعة الآن 08:02 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.