المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : كيفية تشغيل خدمة الانترنت على الآي-فون لعملاء فودافون وموبينيل الكارت


HassanMarei
24-11-2008, 09:47 PM
لعملاء


http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57390.jpg
مصر

الكارت المسبق الدفع



فى الفيرموير 2.1 , الفيرموير 2.2
تم أضافة اعدادات شبكة انترنت فودافون مصر فى الآي-فون ضمنيا

ولذا اذا وضعت شريحة فودافون مصر فى الآي-فون
و ذهبت الى اعدادت الانترنت
Settings\General\Network

فلن تجد Cellular Data Network

ستجدها اختفت

لذا إذا قمت بشراء آي-فون من فودافون
فسيذكر لك مندوب المبيعات انك لابد أن تشتري خط فاتوره
وليس كارت مدفوع مسبق الدفع
لكي تستطيع تشغيل خدمة الانترنت على الآي-فون
والاستفادة من خدمات الآي-فون

وأقدم لكم الحل لكل عملاء فودافون مصر الكارت

الآن يمكنك تشغيل الانترنت على الآي-فون مع شريحة الكارت المسبق الدفع

إليكم الطريقة

عن طريق برنامج WinScp اذهب الى هذا المسار
System/Library/Carrier Bundles
ستجد فولدر Vodafone_eg.bundle

قم بحذف هذا الفولدر
واعمل ريستارت للآي-فون

فقط لاغير

http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57392.jpg (http://www.ce4arab.com/vb7/redirector.php?url=http%3A%2F%2F)


ستجد اعدادت ال Cellular Data Network
ظهرت لكن بالإعدات الموضوعة من آبل
كما فى الصورة التالية

[/URL] http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57402.jpg (http://www.ce4arab.com/vb7/redirector.php?url=http%3A%2F%2F) http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57403.jpg (http://www.ce4arab.com/vb7/redirector.php?url=http%3A%2F%2F)


غيرها الى إعدادت الانترنت للكارت كما فى الصورة التالية "مثال لفودافون"

http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57404.jpg (http://www.ce4arab.com/vb7/redirector.php?url=http%3A%2F%2F)


وتمتع بالانترنت على شريحة الكارت المدفوع مسبقا

[url=http://]http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57405.jpg (http://www.ce4arab.com/vb7/redirector.php?url=http%3A%2F%2F)


واليكم اعدادت باقى الشركات

اعدادات الانترنت لموبينيل مصر

http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57406.jpg (http://)


اعدادات الانترنت لاتصالات مصر

http://www.ce4arab.com/vb7/pub110800/57407.jpg (http://)

shopan
24-11-2008, 10:04 PM
اخى العزيز
عند التحديث إلى الفيرموير 2.2
وجدت Cellular Data Network موجودة
وايضاً وجدت الإعدادات لموبينيل Mobilnilweb مكتوبه

يمكن فى فودافون فقط لا تظهر

HassanMarei
24-11-2008, 10:31 PM
شكرا اخي Shopan سيتم التعديل حالا

dr dragon
24-11-2008, 11:05 PM
جزاك الله خيرا

HassanMarei
25-11-2008, 07:45 AM
Thank You .......

manabedo
26-11-2008, 10:48 PM
طيب بالنسبه لل edge عشان انا 2g اعمل ايه :confused:

HassanMarei
26-11-2008, 10:51 PM
نفس الموضوع

manabedo
26-11-2008, 11:08 PM
معلش انا تعبك معايا بس انا عملت كده محصلش حاجه يعني هو انا لازم اتصل و اشغلها من خدمه العملاء اقولهم عايز اشغل ال edge و لا ال لايف لاتي سالت قبل كده علي ال edge و قالي تدفع 500 جنيه و اسعار وهميه كده

HassanMarei
26-11-2008, 11:22 PM
اتصل بخدمة العملاء وتاكد ان الخدمة شغالة وهي بجنيه فى اليوم ولك 5 ميجا وبعد ذلك الميجا ب 5جنيه
والحسابة بتحسب :)
وتأكد انك حطيت الاعدادات مظبوط كما فى الصورة

manabedo
26-11-2008, 11:41 PM
الف شكرررررررررررررررررررررررررررررررر يا ريس اشتغلتش انا مبسوط اوي ربنل يباركلك و يحفظلك حبيبه :) :) :) :)

ahmedbahgat
07-12-2008, 05:19 AM
شكرا مان المعلومة دي كنت مستنيها عشان انزل اشترى IPHONE لانى مش عايز اجيب تيربو سيم

nmor
07-12-2008, 03:55 PM
thxxxxxxxxxxx

u2u4
08-12-2008, 01:09 PM
thxxxxxxxxxxxxxxxx

slimendz
08-12-2008, 02:16 PM
مشكور أخي العزيز

inussolm
08-12-2008, 02:46 PM
مشكور عزيزي
انا تبعت الخطوات لكن
لما فتحت الاعدادات لقيت اصلا في APN و USER
كالاتي:
APN: iphone.vodafone.com.eg
Username: iphone
Password: iphone

هل اغيرهم
بالمناسبة انا خطي فاتورة بس من اكم يوم ما اشبك نت ما اعرف ليش بيعطيني مسج في السفاري اني غير متصل بالانترنت

etcho2000
11-12-2008, 06:51 AM
Thankssssssssssss

am2004
11-12-2008, 10:39 AM
مشكور
مشكور
مشكور
مشكور
مشكور
مشكور

selchamisy
13-12-2008, 08:12 PM
كلمة شكرا قليلة علي المشاركة الحلوة دي علي فكرة انا خطي فودافون اشتراك شهري واشتغلت معايا .

AlDhaheri
17-12-2008, 06:25 PM
السلام عليكم

ممكن اعدادات اتصالات الامارات

يعطيكم الف عافيه

ladyara
20-12-2008, 06:49 PM
Hi
to access this location we must have a jailbreaked iphone right?

ياسر لطفي
20-12-2008, 07:33 PM
شكراً جزيلاً م/ حسن
بارك الله فيك

refaeee
20-12-2008, 11:29 PM
كنت لسه بكلم فودافون فى الموضوع ده
و مكانوش عارفين إلا للفيرم وير 1.1.4 فقط

أشكرك أخى حسن على هذا المجهود

Kalbaz
28-12-2008, 01:58 PM
عملت كدة و نجحت معاى الطريقة.. لكن جربت على أيفون تانى من فودافون أيضا و لم تظهر الأعدادات بعد الريستارت..

ايه العمل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :rolleyes:

HassanMarei
28-12-2008, 03:15 PM
نزل Enable APNمن السيديا

Kalbaz
28-12-2008, 03:21 PM
شكرا لردك السريع.. هجرب و أقوللك.. بارك الله فيك

sheka_100
07-01-2009, 06:46 AM
المشكلة يااستاذ حسن ان الطريقة شغالة كويس جدا

بس اول متشبك الجهاز بالاي تيونز بيطلعلك رسالة بيقلك فيها انة هيعمل ابديت للكارير مجرد انك تدوس اوكى يرجع الجهاز زى ماكان ويختفى الاختيار

تفتكر اية السبب.. وهل فى حل تانى غير Enable APN ؟؟

u2u4
11-01-2009, 07:52 PM
unabele to activate dataromaing
مع ان الاعدادات عندى كتبتها ومافيش حاجة اشتغلت
موبينيل للعلم انا مامسحتش اى فايل من الجهاز فممكن الخطوات مبسطة لموبينيل عشان انا بصراحة مش فاهم اوى بعد اذن المهندس حسن